Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Нападнати инфраструктурни објекти во Украина

Прегледи: ...

Дата: 6-Дек-2022

Време траење: 00:01:29

Категории: СВЕТ

Засилени руски напади на инфраструктурни објекти во Украина. Во целата земја на сила вонредни исклучувања на струјата. Руските сили го ракетираа Запорожје. Аеродромот во Курск нападнат со дрон...

Бојана Крстевски