Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Стратегиско партнерство ЕУ-Западен Балкан

Прегледи: ...

Дата: 6-Дек-2022

Време траење: 00:01:25

Категории: МАКЕДОНИЈА

Потврдување на клучното значење на стратегиското партнерство меѓу Европската Унија и Западен Балкан, главна порака на самитот ЕУ-Западен Балкан во Тирана. Учествува и премиерот Ковачевски. Во фокусот и заедничкото справување со последиците од руската агресија врз Украина…

Ирина Гелевска