Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Стопирани пратките со јаболка за Русија

Прегледи: ...

Дата: 6-Дек-2022

Време траење: 00:01:16

Категории: МАКЕДОНИЈА

Русија воведе привремени ограничувања за испорака на сите растителни производи од Македонија поради откривањето на карантински инсект во пратките со јаболка. Од Министерството за земјоделство велат дека се информирани за случајот и ќе се изготви план со превентивни мерки кои ќе се применуваат во наредниот период за извозот да продолжи вообичаено и без пречки...

Методија Трајков