Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Сточарите од кумановско не дозволуваат уништување на свињите

Прегледи: ...

Дата: 5-Дек-2022

Време траење: 00:01:13

Категории: МАКЕДОНИЈА

Сточари од кумановско повторно на протест. Овој пат, жителите на Тромеѓа не дозволуваат да се уништат нивните свињи. Тврдат дека во селото не е евидентирано присуство на африканска чума. Најавуваат блокада и на магистралниот пат Куманово-Свети Николе...

Елена Георгиевска