Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Бектеши: Не се очекува поскапување во првите два блока

Прегледи: ...

Дата: 5-Дек-2022

Време траење: 00:01:50

Категории: ЕКОНОМИЈА

Од 1-ви јануари ќе се зголеми ДДВ-то за струјата. Но, надлежните уверуваат дека ги преземаат сите мерки за да нема зголемување на цената за домаќинствата, особено за оние кои се во првите два блока. Но, некои трошеле дури повеќе од фирми. Наскоро ќе се знае која цена ќе ја понуди ЕСМ кон универзалниот снабдувач. Гас за месецов има, на крај на декември ќе се бара за периодот до април...

Александра Спировска