Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Лажни се дојавите за бомби во Кавадарци

Прегледи: ...

Дата: 5-Дек-2022

Време траење: 00:01:17

Категории: МАКЕДОНИЈА

Утрово во седум часот на електронската пошта, шест училишта од Кавадарци добиле закани за подметнати. Антитерористичките единици на МВР по деталната проверка на објектите констатирале дека биле лажни…

Петар Печков