Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Меѓусебни обвинувања за блокадите во Скопје

Прегледи: ...

Дата: 5-Дек-2022

Време траење: 00:02:21

Категории: МАКЕДОНИЈА

Приватните превозници на протест, автобусите на крстосниците, граѓаните заглавени на сообраќајниците. Блокадите остануваат до заедничко решение со градските власти за исплата на долгот. Владата одговорноста за хаосот ја префрлува на ВМРО- ДПМНЕ и Мицкоски. Од опозициската партија обвинуваат за тендер- коалиција Арсовска- Ковачевски...

Ана Ј. Тодоровска