Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Спасовски: Тешко е да се обезбедат сите докази за дојавите за бомби

Прегледи: ...

Дата: 5-Дек-2022

Време траење: 00:01:23

Категории: МАКЕДОНИЈА

Кривична пријава за сторено дело тероризам заработи малолетник од Скопје. Инспириран од претходните случаи, од неговиот компјутер креирал електронска адреса, сопственост на неговата мајка, и испратил заканувачки пораки за поставени бомби во четири скопски училишта. Го признал стореното дело, велат од МВР. Тешко е да се обезбедат сите докази, бидејќи домените се од други држави, вели министерот Спасовски…
Ирина Гелевска