Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Зголемен број повици во итната помош

Прегледи: ...

Дата: 5-Дек-2022

Време траење: 00:01:35

Категории: МАКЕДОНИЈА

И покрај блокадите на улиците зголемениот број на пациенти периодов добива соодветна медицинска грижа. Срцеви и мозочни удари има кај пациенти од 40 до 50 години, велат од скопската брза помош...

Наташа Ј. Менковски