Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Дамева: Нема место и втора шанса за корумпирани судии

Прегледи: ...

Дата: 5-Дек-2022

Време траење: 00:01:41

Категории: МАКЕДОНИЈА

Весна Дамева е избрана за претседател на Судскиот совет со 10 гласа за и еден против. Во нејзиниот мандат, акцент стави на борбата против корупцијата. Испрати порака до судската фела-нема место за корумпирани суди. Дамева доаѓа на функцијата откако нејзината претходничка, Црвенковска минатиот вторник поднесе неотповиклива оставка, поради медиумска хајка сервирана од група „судска бизнис-елита“...

Анита Димитријевска Велковска