Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
ЕУ и Г7 ја ограничија цената на руската нафта

Прегледи: ...

Дата: 4-Дек-2022

Време траење: 00:01:47

Категории: СВЕТ

По одлуката на ЕУ и земјите од Г7 за фиксна цена на руската нафта од утре, Москва не прифаќа. Испратена конкретна порака-од оваа година, Европа ќе живее без руската нафта. Украинскиот претседател одлуката ја оцени како несериозна. Тоа нема да ја спречи руската агресија-вели Зеленски. Британските разузнавачи тврдат дека се намалува поддршката на русите за војната во Украина...

Марина Ристова