Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Буџетот за 2023-та е развоен, тврди Ковачевски

Прегледи: ...

Дата: 3-Дек-2022

Време траење: 00:01:39

Категории: ЕКОНОМИЈА

Кусокот средства за заштитата на човековата околина предизвикан од енергетската криза. Финансиските импликации намалени од 100 на 70 милиони евра. Во екот на собраниската дебата, Ковачевски и Бесими, објаснуваа дел од предлог-буџетот...

Игор Панов