Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Нов концепт на даночна реформа

Прегледи: ...

Дата: 1-Дек-2022

Време траење: 00:01:51

Категории: ЕКОНОМИЈА

Прогресивното оданочување нема да се применува од први јануари, не се предвидуваат нови давачки- објави премиерот Ковачевски. Со пакетот ќе се ревидираат даночните ослободувања, ќе има проширување на даночна основа. Целта е сузбивање на сивата економија...

Наташа Гркова- Петрушевска