Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Дел од преработувачите ги намалија цените, за оние со фотоволтаици нема субвенционирана струја

Прегледи: ...

Дата: 1-Дек-2022

Време траење: 00:01:17

Категории: ЕКОНОМИЈА

На околу десетина компании од месната индустрија им се одбиени апликациите за добивање субвенционирана струја зашто имаат фотоволтаици – велат од Стопанската комора. Ако проблемот не се реши, ќе мора да ги корегираат веќе намалените цените на свежото свинско месо и дел од пилешкиот асортиман…

Марија Котовска