Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Субвенционираната струја надеж за поевтинување на производите

Прегледи: ...

Дата: 1-Дек-2022

Време траење: 00:01:37

Категории: ЕКОНОМИЈА

Компании од прехранбената индустрија, јавни водоводни комунални претпријатија и училишта, над 500 субјекти од денеска се снабдува со електрична енергија по повластена цена преку „ЕСМ Продажба“. Се очекува по низата најави да поевтинат основните продукти. Производителите сè уште воздржани, намалувањето на цените нема да се случи веднаш туку етапно...

Ана Ј. Тодоровска