Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Двојно помал интерес за Новогодишните празници на брегот на Охридското Езеро

Прегледи: ...

Дата: 1-Дек-2022

Време траење: 00:01:21

Категории: ЕКОНОМИЈА

Двојно помал интерес за Новогодишните празници на охридското крајбрежје. Голем дел од хотелите се веќе затворени, дел од нив нема да отворат ниту за Новогодишните празници. Според туристичките работници енергетската криза се покажа полоша и од Корона пандемијата...

Соња Рилковска