Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Заврши изградбата на гасоводната делница Неготино-Кавадарци-Битола

Прегледи: ...

Дата: 30-Ноем-2022

Време траење: 00:01:30

Категории: ЕКОНОМИЈА

Вредноста на инвестицијата е 36 милиони евра. Од власта велат дека се исполнува планот за гасификација на државата. Очекувањата се кон средината на следната година да има одобрение за употреба и наредната зима да има приклучоци...
Петар Печков