Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Потпишан Меморандум за соработка меѓу Еуропа Прима и СТП Капитал Партнерс Холдингс

Прегледи: ...

Дата: 29-Ноем-2022

Време траење: 00:00:33

Категории: МАКЕДОНИЈА

Голема е честа да се потпише меморандумот за соработка. Тоа е мал чекор но и голем за образованието во Mакедонија и на Bалканот. Македонија е колевка на културата. Имаме цел да направиме една синергија на светските образовни институции со нашите универзитети. Филмскиот мегастар Џон Малкович во јули следната година во Mакедонија, најави авторот Јордан Плевнеш.