Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Османи: Македонија е со посебен заштитен знак

Прегледи: ...

Дата: 24-Ноем-2022

Време траење: 00:00:37

Категории: МАКЕДОНИЈА

Македонија стана дел од групата Медитерански земји. На регионалниот форум на Унијата за Медитеранот во Барселона, министерот за надворешни работи, Бујар Османи оствари билатерални средби со министрите за надворешни на Шпанија и Португалија...