Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
АА: Автобуските несреќи немаат епилог

Прегледи: ...

Дата: 24-Ноем-2022

Време траење: 00:00:30

Категории: МАКЕДОНИЈА

Истрагите за автобуските несреќи во Ласкарци и во Бугарија не добиваат епилог поради судството контролирано не само од политиката, туку и од групи кои имаат интереси-обвинуваат од Алијанса за Албанците. Од партијата велат-овие случаи го прават неопходен ветингот и радикалните реформи во судството...