Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Арсовска обвинува, превозниците демантираат

Прегледи: ...

Дата: 24-Ноем-2022

Време траење: 00:01:45

Категории: МАКЕДОНИЈА

Градоначалничката Арсовска тврди дека запирањето на сообраќајот од превозниците се случува поради аферата со примање пари од Јавното сообраќајно претпријатие за билети кои никаде не се заведени од финансиските институции. Фирмите ни се отворени за инспекторите-велат приватните превозници кои најавуваат тужба за клевета...

Александра Спировска