Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Радев: Патот кон ЕУ минува со признавањето на правата на македонските Бугари

Прегледи: ...

Дата: 24-Ноем-2022

Време траење: 00:00:26

Категории: МАКЕДОНИЈА

Патот кон ЕУ минува со признавањето на правата на македонските Бугари, вели претседателот Радев. Официјална Софија инсистира на почитување на, како што рече Радев, нашата општа историја.