Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Случајот „Онишченко“ во фокус на пратеничките прашања

Прегледи: ...

Дата: 24-Ноем-2022

Време траење: 00:01:24

Категории: МАКЕДОНИЈА

Украинецот со македонско државјанство Онишченко тема и на пратеничките прашања. Опозицијата прашува дали премиерот знаел од претходно за Украинецот дека е на црна листа на САД и како што велат, руски разузнавач. Премиерот Ковачевски без да одговори директно, само повтори дека АНБ ќе добие нов директор, а на Украинецот ќе му биде одземено македонското државјанство…

Миле Ристески