Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Нема пари за превенција на одредени болести

Прегледи: ...

Дата: 24-Ноем-2022

Време траење: 00:01:40

Категории: МАКЕДОНИЈА

Граѓанскиот сектор реагира – намалени се парите за програмите со кои треба да се обезбедат скрининзи за превенција на одредени болести, како и за ширење на заразни болести. Велат, превенцијата е инвестиција во здравјето, а не бадијала трошење пари...

Наташа Јанчиќ Менковски