Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Арсовска: Ревизии за приватните превозници

Прегледи: ...

Дата: 24-Ноем-2022

Време траење: 00:00:30

Категории: МАКЕДОНИЈА

Привиден хаос во градскиот сообраќај кој некој намерно го предизвика, вака градоначалничката Арсовска го опиша она што деновиве се случува во Скопје. Таа рече дека обврската на ЈСП да исплаќа по евро за изминат километар кон приватните превозници, месечно чини 24 милиони денари. Најави ревизии оти во последните 5 години, приватните превозници не ги пријавувале парите од билетите. Според неа, станува збор за разработена шема.