Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Две третини од Киев сè уште без електрична енергија

Прегледи: ...

Дата: 24-Ноем-2022

Време траење: 00:01:31

Категории: СВЕТ

Сите нуклеарни централи кои сè уште се под контрола на Украина се исклучени од електричната мрежа. Русија пак обвинува дека украинската војска гранатирала цели околу нуклеарната централа Запорожје. Од СЗО за Европа велат дека има сериозно кршење на меѓународното право, откако најмалку 700 медицински установи биле гранатирани во Украина...

Маријана Димовска