Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Смртоносен напад во маркет на „Волмарт“

Прегледи: ...

Дата: 23-Ноем-2022

Време траење: 00:01:03

Категории: СВЕТ

Седуммина убиени, неколкумина повредени во напад во „Волмарт“, Вирџинија. Првичните полициски извештаи покажуваат дека менаџерот на маркетот, од засега непознати причини, отворил оган кон вработените, а потоа и кон себе …

Маја С. Филдишев