Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Столтенберг: Поддршката за Украина не е милосрдие, туку безбедносен интерес на НАТО

Прегледи: ...

Дата: 10-Јули-2024

Време траење: 00:00:24

Категории: СВЕТ

Се надеваме дека ќе ја зголемиме поддршката за Украина преку воспоставување на „координација за безбедносна помош и обука“ на украинските безбедносни сили, и ќе обезбедиме одржлива поддршка за земјата на долг рок. Поддршката за Украина во справување со украинската инвазија не претставува милосрдие, туку инвестиција во безбедносниот интерес на НАТО.