Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Втор ден Самит на НАТО

Прегледи: ...

Дата: 10-Јули-2024

Време траење: 00:07:32

Категории: МАКЕДОНИЈА

Самит на НАТО во Вашингтон. На маса се важни прашања за иднината на Алијансата. Македонската делегација ја предводи премиерот Мицкоски, кој оствари повеќе билатерални средби. Остануваме посветени на остварување на обврските, минимум 2 проценти од бруто домашниот производ да бидат инвестирани во модернизација на нашата Армија – порача Мицкоски. Украина жешка тема во Алијансата. Нашиот специјален известувач Стојан Трпчевски известува од Вашингтон.