Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Интервју со министерот за надворешни работи, Тимчо Муцунски

Прегледи: ...

Дата: 10-Јули-2024

Време траење: 00:07:42

Категории: МАКЕДОНИЈА

Постојат сериозни сомнежи за несоодветно постапување – шефот на дипломатијата Муцунски во интервју за МТВ откри дел од причините за повикувањето дипломати на консултации во Скопје. Тој вели дека е загрижен за начинот како функционирала нашата мисија при Обединетите нации. Стојан Трпчевски во Вашингтон разговараше со министерот Муцунски.