Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Градоначалниците обвинуваат дека отпадот не се собира, „Комунална хигиена“ демантира

Прегледи: ...

Дата: 10-Јули-2024

Време траење: 00:01:55

Категории: МАКЕДОНИЈА

Општина Кисела Вода поднесе прекршочна пријава против „Комунална хигиена“. Локалната самоуправа обвини дека отпадот не се собира и се создаваат депонии коишто го загрозуваат здравјето на граѓаните. Деновиве реагираа и општините Бутел и Чаир. Од Комуналец тврдат – сметот редовно се собира...

Ана Јосифоска-Тодоровска