Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Автобусите на ЈСП се безбедни, но одржувањето е тешко

Прегледи: ...

Дата: 10-Јули-2024

Време траење: 00:00:48

Категории: МАКЕДОНИЈА

Неофицијално, три системи откажале на автобусот на ЈСП којшто заврши на жардиниера кај Мавровка во Скопје, велат од синдикатот, објаснувајќи дека само присебноста на возачот спречила поголема трагедија. Тврдат дека градските автобуси се безбедни и редовно се сервисираат, но недостасуваат резервни делови, гориво и персонал за одржување.