Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
План за одблокирање на крупните инфраструктурни проекти

Прегледи: ...

Дата: 10-Јули-2024

Време траење: 00:03:30

Категории: ЕКОНОМИЈА

Дел од капиталните инфраструктурни проекти, автопатиштата и железничката пруга никако да се реализираат. Во ресорот транспорт дојде нов министер, со ново ветување дека коридорите ќе се изградат. Известува Александра Велинова.