Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
16-годишно девојче синоќа извлечено од провалија кај манастирот „Св. Илија“ во Струмица

Прегледи: ...

Дата: 25-Јуни-2024

Време траење: 00:00:41

Категории: МАКЕДОНИЈА

Спасена повредената тинејџерка која паднала во дол во близина на струмичкиот манастир „Свети Илија“. Во извлекувањето на 16-годишното девојче учествувале полицајци, пожарникари и лекари. Било пренесено во струмичката болница со повреди на главата.