Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Муцунски и Герапетритис на состанок на ЕУ

Прегледи: ...

Дата: 24-Јуни-2024

Време траење: 00:02:15

Категории: МАКЕДОНИЈА

Фокусот на новата влада се евроинтеграциите, вели министерот за надворешни работи Тимчо Муцунски, кој првиот работен ден го почна во Луксембург, каде на иста маса седна со шефовите на дипломатиите на земјите-членки на Европската унија и Западен Балкан.
Анита Димитријевска-Велковска известува од Луксембург