Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Првата владина седница до крајот на неделата, во фокусот Закон за линеарно зголемување на пензиите

Прегледи: ...

Дата: 24-Јуни-2024

Време траење: 00:01:36

Категории: МАКЕДОНИЈА

„Мора да имаме полетен и брз старт, за да докажеме дека сè она што го најавивме, ќе биде и на дело применето“, порача премиерот Мицкоски од Штип. Истакна дека доизградбата на штипската и кичевската болница се врвни приоритети на владата. Најави голема инвестиција во енергетиката и Закон за линеарно зголемување на пензиите…

Славица Величковска