Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Намален бројот на мигранти, мал е бројот на бегалци во кампот кај Гевгелија

Прегледи: ...

Дата: 24-Јуни-2024

Време траење: 00:01:44

Категории: МАКЕДОНИЈА

За 50 отсто е намален бројот на мигранти во земјава за првите пет месеци од годинава во однос на лани. Во кампот во Гевгелија сместени се 19 лица. Граѓанскиот сектор смета дека како држава овозможуваме доволни услови за бегалците…

Ване Трајков