Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Таравари почна со разрешување економски директори, ќе го решава и проблемот на хируршките клиники

Прегледи: ...

Дата: 24-Јуни-2024

Време траење: 00:01:38

Категории: МАКЕДОНИЈА

Таравари во однос на проблемот со хируршките клиники каде што подолго време не се одвиваат операции вели, ќе му требаат неколку дена за да донесе дефинитивна одлука – дали ќе се оди на брзо решавање на проблемот со отворање на нова набавка и веднаш инсталирање на комплетно нов систем, или ќе може да се поправи...

Игор Панов