Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
ЕП во фудбал 2024 во живо на Македонската телевизија

Прегледи: ...

Дата: 14-Јуни-2024

Време траење: 00:08:26

Категории: МАКЕДОНИЈА  ФУДБАЛ  МАКЕДОНИЈА НАУТРО

Во „Македонија наутро“, Бранко Чупески разговара со Дамјан Николовски, спортски новинар во МТВ.