Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Избрани три заменици на претседателот на Собранието

Прегледи: ...

Дата: 13-Јуни-2024

Време траење: 00:01:32

Категории: МАКЕДОНИЈА

Со 84 гласа „за“ и ниту еден воздржан и против, усвоена е одлуката за утврдување на бројот на потпретседатели во законодавниот дом. Со одлуката, има пет заменици на претседателот на Собранието.

Марина Стојанова - Тонева