Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
ДЗР: Државата за четири години добила само еден процент од ископ на мермер

Прегледи: ...

Дата: 13-Јуни-2024

Време траење: 00:02:07

Категории: ЕКОНОМИЈА

Концесионерите се богатат од продажбата на најквалитетниот домашен мермер, а од парите, државата за четири години добила само еден процент. Ископувале минерални суровини надвор од дозволата за експлоатација, покажува извештајот на Државниот завод за ревизија...

Андријана Ѓурческа