Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Земјоделието мора да се прилагоди кон климатските промени

Прегледи: ...

Дата: 13-Јуни-2024

Време траење: 00:01:54

Категории: ЕКОНОМИЈА

Земјоделието трпи штети од климатските промени. Решението е во употреба на современи агротехнички мерки, велат земјоделците, но и во соработката меѓу земјоделската наука и пракса. На земјоделскиот факултет на УГД се одржа меѓународно научно советување...

Славица Величковска