Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Избор на потпретседатели на седница во Собрание

Прегледи: ...

Дата: 13-Јуни-2024

Време траење: 00:02:33

Категории: МАКЕДОНИЈА

За во 14 часот е закажана трета седница на новиот парламентарен состав. На дневен ред, предлог-одлуките за утврдување на бројот на потпретседатели и за основање на постојани работни тела на законодавниот дом. Со одлуката, Собранието има 5 заменици.
Марина Стојанова-Тонева известува од Собранието.