Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
План за економски раст на Западен Балкан

Прегледи: ...

Дата: 12-Јуни-2024

Време траење: 00:01:30

Категории: ЕКОНОМИЈА

Нетарифни бариери, дозволи, сертификати – многу пречки се исправени пред предизвикот за зголемување на трговската размена меѓу земјите од Западен Балкан. Многу малку извезуваме во регионов, иако соработката меѓу компаниите е клучна за да можат да се изборат со конкуренцијата на европскиот пазар. Стопанската комора повика да се искористат потенцијалите што ги нуди европскиот план за раст за Западен Балкан...

Борис Грујоски