Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
На југот од земјава високи температури од портокалова фаза

Прегледи: ...

Дата: 11-Јуни-2024

Време траење: 00:01:42

Категории: МАКЕДОНИЈА

Денеска и утре во неколку општини од Југоистокот на земјава високи температури од портокалова фаза, заради што Владата вчера издаде препораки до граѓаните. Топлотниот бран најмногу ќе биде изразен во Гевгелија, Богданци, Валандово и Дојран …

Ване Трајков