Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Училиштата без клими, родителите бараат прекин а наставата

Прегледи: ...

Дата: 11-Јуни-2024

Време траење: 00:01:59

Категории: МАКЕДОНИЈА

Почнаа горештините. До лани, училишната година завршуваше на 10-ти јуни. Ама се воведе пролетен распуст, па, учениците уште некој ден ќе останат во клупите. А, таму нема клими. Родители веќе добивале повици да си ги земат децата оти нема услови за настава...

Викторија Милевска