Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..




И Општина Центар се прогласи за ненадлежна за урнатиот потпорен ѕид кај Детска клиника

Прегледи: ...

Дата: 11-Јуни-2024

Време траење: 00:02:29

Категории: МАКЕДОНИЈА

Институциите си ја префрлаат одговорноста како пинг-понг топче. Откако Град Скопје соопшти дека нема надлежност за урнатиот потпорен ѕид и ограда кај Детската клиника, денеска и Општина Центар се прогласи за ненадлежна. Оттаму покажаа договор, според кој градските власти ја презеле обврската за улицата „Белградска“...

Андријана Ѓурческа