Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Уште една година без сите учебници

Прегледи: ...

Дата: 11-Јуни-2024

Време траење: 00:02:09

Категории: МАКЕДОНИЈА

Завршува уште една учебна година со старите проблеми – учениците повторно останаа без книгите. Дел воопшто ги немаше, други имаа грешки. Невладините критикуваат, од МОН со ново уверување – идната година ќе го нема овој проблем...

Александра Велинова