Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Зелена енергија за поголема независност

Прегледи: ...

Дата: 11-Јуни-2024

Време траење: 00:02:05

Категории: ЕКОНОМИЈА

Во Скопје попладнево се одржува седмиот Македонски енергетски форум. Пораката која беше испратена оттаму е јасна – Македонија се наоѓа во комплексен енергетски пејзаж и затоа, енергетска независност и зелената енергија треба бидат издигнати на натпартиско ниво, за да може да се реализираат долгорочни инвестиции...
Фиљана Кока