Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Дел од овошјето чека извоз, дел скапува на нивите

Прегледи: ...

Дата: 10-Јуни-2024

Време траење: 00:02:03

Категории: ЕКОНОМИЈА

Земјоделските производи скапуваат во магацините. Поради руската забрана за извоз, македонските трговците за 4 месеци загубија 4 милиони евра...

Александра Велинова